Prăjitoarele noastre
Avem 3 prăjitoare, cu care ne mândrim. Fiecare are un rol precis și este folosit pentru un alt segment al pieței.
IMF 60kg
Din 2024 prăjim cu un prăjitor nou, IMF 60 kg, performant și sustenabil. Are o tehnologie nouă, cu recirculare de caldură ceea ce rezultă în consumuri mai mici de gaz, adică este mult mai prietenos cu mediul.
Are încorporat un încărcător de cafea verde, post-arzător integrat pentru reducerea emisiilor, arzător cu NOX scăzut, panou de control automat
cu software de gestionare a profilului de prăjire (cu până la 1000 curbe de prăjire stocabile).
Giesen 6 kg
Cafeaua de specialitate și dorința cafenelelor de a-și dezvolta propria cafea – private label – a schimbat focusul prăjitorilor de cafea înspre prăjitoare mai mici.
Focusul pe calitatea prăjirii și necesitatea replicării profilelor de prăjire în cazul batch-urilor de cafea mai mici ne-a determinat să alegem prăjitorul de cafea Giesen W6 – de 6 kg de cafea.
Giesen are titlul de Prăjitor Oficial la Campionatele Mondiale de Roasting, din cadrul SCA.
Probatino 1 kg
Are reședința în cafeneaua noastră. Este un prăjitor manual de la Probat de 1 kg: foarte versatil, ne permite să-l folosim atât în lanțul productiv (prăjind mostre de cafea și creând profiluri noi de prăjire pentru cafelele noastre), cât și în workshop-uri în care clienții noștri pot să își prăjească cafelele pe care doresc să le consume.
În 2019 am găzduit Campionatul Național de prăjit cafea organizat de SCA, iar prăjitorul Probatino a fost unealta cu ajutorului căreia concurenții și-au testat abilitățile de campioni.
Soluții de ambalare
Am investit în soluții de ambalare automatizată pentru a-ți pune la dispoziție cafea și ceai în cantitatea pe care o dorești eficientizând la maxim timpii de producție.
Marele avantaj al automatizării este precizia, eficiența, rapiditatea și igiena, caracteristici importante pentru ambalarea alimentelor – respectiv a cafelei și a ceaiului.
Ambalare Cafea
Soluțiile de ambalare sunt dezvoltate pentru a răspunde nevoilor de consum ale clienților noștri.
Aparatul de ambalat cafea are o capacitate de 100 kg în 50 de min. Dacă vrei o cantitate mare, putem!
În funcție de cum le dorești personalizate și cantitățile generate, cafeaua ta poate fi ambalată în:
- pungă generică, personalizată cu etichete,
- fie în pungă formată din folie personalizată cu brandul tău, oferind un plus de imagine produsului.
Ambalare Ceai
Atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri, ceaiul îl putem ambala:
- manual în pungi de 250g, ce urmează a fi etichetate
- automatizat, cu ajutorul aparatului care porționează ceaiul, în monodoze pentru o utilizare optimă, dozarea fiind simplă astfel.
Folosim același ceai vrac, menținând standarde de calitate, indiferent de modul de ambalare.