Specialty
-
Cafea Specialty Columbia Pink Bourbon Punch
Cafea Specialty Pink Bourbon Punch, cultivată la o altitudine de 1800m și obținută printr-o procesare anaerobă.
-
Cafea Specialty Columbia Wild Caturron
Cafea Specialty Columbia obținută prin fermentație aerobă 36 de ore si 114 ore anaerobă.
-
Cafea Specialty Columbia Yellow la Roca
Cafea de Specialitate Columbia obținută prin fermentație naturală.
-
Cafea Specialty Panama Candela Chiriqui
Cafea de specialitate cu gust catifelat, aciditate scazută, post-gust de ciocolată.
-
Cafea Specialty Kenya
Cafea de specialitate din Kenya cu aciditate ridicată, arome fructate, migdale, amaretto, ciocolata neagra.
-
Cafea Specialty Tanzania Kilimanjaro AA
Cafea de Specialitate Tanzania Kilimanjaro AA, cultivată la o altitudine de 1000-2500m, la nord-est de Lacul Victoria din Tanzania. Cu un corp bogat, aciditate echilibrată și note delicioase de fructe de pădure și ciocolată neagră.
-
Cafea Specialty Ethiopia Black Lion
Cafea de specialitate cu aciditate medie, note dulcege de fructe galbene coapte, post-gust de ciocolată.