Cafea Specialty Columbia Wild Caturron

COD: Yellow La Roca-Columbia-Specialty-1-1

Cafea Specialty Columbia obținută prin fermentație aerobică 36 de ore si 114 anaerobică.

De la: 75,00 lei

- +
În stoc

Descriere

Note de degustare: un mix de fructe roșii și galbene. Cireșe, mure, pere, o aciditate malică condimentată și un corp persistent. Postgust caracterizat de ciocolată cu lapte și cremă de vanilie

Soi: Caturron
Scor: 87
Altitudine: 1600 m
Procesare: spalata, fermentata 72 de ore

Ferma: El Mirador

Procesarea este particulară, un mix de 36 de ore fermentație aerobică și apoi 114 ore fermentație anaerobică în saci de plastic. Cafeaua este uscată apoi printr-un proces mecanizat, care durează 8 zile în silozuri la o temperatură de -45 grade Celsius, pentru a păstra gustul intens dezvoltat în timpul fermentării.

Încearcă și Brazilia Santa Izabel, fermentație naturală!

Ediție limitată.

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg
Cantitate

,

Măcinătură

, , , , , , ,

S-ar putea să-ți placă și…