250 g.
-
Cafea Specialty Columbia Pink Bourbon Punch
Cafea Specialty Pink Bourbon Punch, cultivată la o altitudine de 1800m și obținută printr-o procesare anaerobă.
-
Cafea Specialty Columbia Wild Caturron
Cafea Specialty Columbia obținută prin fermentație aerobă 36 de ore si 114 ore anaerobă.
-
Cafea Specialty Columbia Yellow la Roca
Cafea de Specialitate Columbia obținută prin fermentație naturală.
-
Coffee Blend "Vechea Prăjitorie"
Our signature coffee blend.
-
Coffee Blend ITALIAN ROAST
Coffee Blend Italian Roast
-
Cafea Single Origin Brazilia
Cafea de origine din Brazilia cu note de ciocolată și caramel.
-
Cafea Specialty Panama Candela Chiriqui
Cafea de specialitate cu gust catifelat, aciditate scazută, post-gust de ciocolată.
-
Ceașcă espresso il Caffe
Face parte din colecția de cești de la cafeneaua Vechea Prăjitorie. Are 90 ml și o farfurioră.
-
Ceașcă cappuccino il Caffe
Face parte din colecția de cești de la cafeneaua Vechea Prăjitorie. Are 160 ml și o farfurioră.
-
Cească latté il Caffé
Face parte din colecția de cești de la cafeneaua Vechea Prăjitorie. Are 250 ml și o farfurioră.
-
Cafea Specialty Kenya
Cafea de specialitate din Kenya cu aciditate ridicată, arome fructate, migdale, amaretto, ciocolata neagra.
-
Cafea Specialty Tanzania Kilimanjaro AA
Cafea de Specialitate Tanzania Kilimanjaro AA, cultivată la o altitudine de 1000-2500m, la nord-est de Lacul Victoria din Tanzania. Cu un corp bogat, aciditate echilibrată și note delicioase de fructe de pădure și ciocolată neagră.