French Press
-
Cafea Specialty Columbia Pink Bourbon Punch
Cafea Specialty Pink Bourbon Punch, cultivată la o altitudine de 1800m și obținută printr-o procesare anaerobă.
-
Cafea Specialty Columbia Wild Caturron
Cafea Specialty Columbia obținută prin fermentație aerobă 36 de ore si 114 ore anaerobă.
-
Cafea Specialty Columbia Yellow la Roca
Cafea de Specialitate Columbia obținută prin fermentație naturală.
-
Coffee Blend "Vechea Prăjitorie"
Our signature coffee blend.
-
Revine în curândCafea Single Origin Brazilia
Cafea de origine din Brazilia cu note de ciocolată și caramel.
Stoc epuizat -
Cafea Specialty Panama Candela Chiriqui
Cafea de specialitate cu gust catifelat, aciditate scazută, post-gust de ciocolată.
-
Cafea Specialty Kenya
Cafea de specialitate din Kenya cu aciditate ridicată, arome fructate, migdale, amaretto, ciocolata neagra.
-
Cafea Specialty Tanzania Kilimanjaro AA
Cafea de Specialitate Tanzania Kilimanjaro AA, cultivată la o altitudine de 1000-2500m, la nord-est de Lacul Victoria din Tanzania. Cu un corp bogat, aciditate echilibrată și note delicioase de fructe de pădure și ciocolată neagră.
-
Coffee Blend ARABICA
Blendul de cafea Arabica a fost creat special pentru espresso și vine cu un caimac bine țesut și un post gust persistent de miere și ciocolată. Descoperă-l!
-
Cafea Single Origin Costa Rica FJO Sarchi SHB
Cafea de origine din Costa Rica, cultivată la altitudini mari și prăjită la Cluj. Parfum dulce și arome intense de zahăr caramelizat, melasă și ciocolată.
-
Cafea Single Origin Guatemala SHB
Cafea de origine din Guatemala, cultivată la 1600-1700m altitudine, prăjită in Cluj. Are aciditate scăzută și arome rafinate de cacao și piersici.
-
Cafea Single Origin Honduras SHG
Cafea de origine din Honduras, varietatea Heirloom, altitudine ridicată. Arome bogate de ciocolată neagră, alune și vanilie. Aciditate medie, prajită in Cluj.